Weer eens genieten van (middenvelder) Noa Lang

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen vrijdag maakten de Amsterdamse beloften weer indruk op de Toekomst. Er werd met 5-1 gewonnen, Roda JC kwam er zelden uit en dus was er niks op de ruime overwinning aan te merken. Er viel wel nog iets op.  Noa Lang liet het publiek genieten op De Toekomst, waar hij de afgelopen maanden vaak niet uit de verf kwam.

Noa Lang speelde dit seizoen veertien wedstrijden, maar zoals afgelopen maandag speelde hij dit seizoen zelden. Hij maakte een doelpunt, gaf een assist en maakte een heel goede indruk. Hij leek weer op de Nog Lang uit de jeugd, maar waarom lukte afgelopen maandag wel zo veel? Overigens, zeker niet alles lukte, want hij leed ook deze wedstrijd regelmatig balverlies.

De creatieve speler wordt dit seizoen vooral als buitenspeler gebruikt, waar hij vrij veel vastgeplakt zit aan de zijlijn. Terwijl hij juist de vrijheid nodig heeft om (achter de spits) passes uit te delen en om vervolgens zelf voor het doel te komen. Reiziger lijkt echter op het middenveld geen risico te willen nemen en kiest daarom eerder voor andere spelers.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/weer-eens-genieten-van-middenvelder-noa-lang/