Sport: Ajax en Barça denken aan samenwerking

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens het Spaanse medium Sport zouden Ajax en FC Barcelona achter de schermen nadenken over een samenwerkingsverband. Mogelijk wordt er gesproken over een pact waarbij de twee Europese topclubs optimaal van elkaar kunnen profiteren.

De bestuurders van Ajax en FC Barcelona zouden goed met elkaar overweg kunnen, zo wordt geschreven. Bovendien hebben de twee clubs altijd al een warme band met elkaar gehad. Zo speelden veel spelers in het verleden voor beide clubs. Nu denkt men zelfs aan een structurele samenwerking.

Sport schrijft nu dat het de bedoeling is dat Ajax in de toekomst eerder en sneller de beschikking krijgt over spelers van FC Barcelona die tegen het eerste elftal aanzitten of in Europa moeten acclimatiseren als zij bijvoorbeeld afkomstig zijn uit Zuid-Amerika. FC Barcelona zou al langer op zoek zijn naar een dergelijke partner en ziet in Ajax een geschikte kandidaat. Aan de andere kant hoopt FC Barcelona voorrang te krijgen bij het het overnemen van de beste spelers van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/120593/sport-ajax-en-barca-denken-aan-samenwerking

Gegevens