The Telegraph schrijf liefdesbrief aan Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Britse krant The Telegraph heeft een liefdesbrief geschreven aan Ajax. “Dit is een ode aan het team dat me opnieuw verliefd heeft laten worden op voetbal”, zo schrijft redacteur Luke Edwards.

“Misschien waardeer je nog niet helemaal hoe speciaal Ajax is, nog niet. Misschien ben je nog niet bewust van de weg die de Nederlandse club heeft afgelegd, het gedachtegoed achter het proces dat hen naar de halve finale van de Champions League heeft gebracht.

Wat hen zo speciaal maakt, zo uniek, is dat dit Ajax geen dynastie zal bouwen, ze zullen niet domineren. Ajax is al een vlinder, mooi, betoverend, maar al stervend. Al vanaf het moment dat ze hun vleugels spreidden in Europa dit seizoen, ver voordat ze Real Madrid en Juventus uitschakelden, wisten ze dat hun tijd samen er bijna op zat.

Het is een team om te koesteren, maar hun laatste dagen zijn al geslagen. In de zomer, zal dit Ajax team opgebroken worden, hun beste spelers zullen uitvliegen over Europa’s grootste clubs, verspreid over het hele continent, afhankelijk van wie het meeste geld betaalt om hen weg te kapen”, aldus Edwards.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/the-telegraph-schrijf-liefdesbrief-aan-ajax/

Gegevens