Ajax draagt Lenderink als financieel directeur voor

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Raad van Commissarissen van Ajax heeft het voornemen om Susan Lenderink te benoemen als financieel directeur. Zij is daarmee de beoogd opvolger van Jeroen Slop, die na dit seizoen vertrekt. Dit meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl.

Het is de bedoeling dat Lenderink op 1 juli aanstaande begint. De RvC is daarnaast van plan haar te benoemen als statutair directeur, met inachtneming van de geldende procedure en voor een periode van vier jaar. Deze benoeming gaat in vanaf november (tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders). De aandeelhouders zullen formeel in kennis worden gesteld van deze voorgenomen benoeming.

Lenderink, geboren op 30 augustus 1977 in Warnsveld, is op dit moment Chief Financiel Officier bij De Bijenkorf. Ze studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze later een postdoctorale opleiding tot Register Controller afrondde. Haar loopbaan begon in 2000 bij Price Waterhouse Coopers, waarna ze als Financial Controller in 2003 aantrad bij De Bijenkorf - Vendex KBB. Sinds 2012 is ze CFO.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/122168/ajax-draagt-lenderink-als-financieel-directeur-voor

Gegevens

Onderwerpen: Aandeelhouders, RVC, Transfers, AVA
Clubs: AFC Ajax
Bestuursleden: Jeroen Slop