Tadic verlengt contract tot medio 2026

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dusan Tadic heeft één seizoen na zijn komst naar Ajax zijn contract verlengd tot medio 2026. De oude verbintenis van de Serviër liep tot de zomer van 2022, maar is door beide partijen dus nu al vroegtijdig opengebroken, zo meldt Ajax middels de officiële kanalen.

Het oude contract van Tadic is opvallend genoeg met één jaar verlengd, tot de zomer van 2023. Daarna zal de aanvaller echter ook nog voor enkele jaren aan Ajax verbonden blijven, want de club en Tadic zijn overeengekomen dat de linkspoot zich tot medio 2026 op Sportpark de Toekomst zal gaan richten op het trainersvak. Ajax meldt dat de exacte invulling daarvan later wordt bepaald.

Tadic beleefde een fantastisch eerste seizoen in Amsterdam. Met 28 doelpunten werd hij gedeeld topscorer van de Eredivisie, terwijl hij met Ajax ook de beker won en landskampioen werd. In de Champions League kwam Tadic tot zes treffers en bereikte hij met Ajax de halve finale.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124005/tadic-verlengt-contract-tot-medio-2026