Ronaldo licht zijn rol in transfer Matthijs De Ligt toe

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt kon afgelopen zomer naar clubs als Barcelona en Paris Saint-Germain maar koos, toch enigszins verrassend voor Juventus. Vlak voor zijn beslissing kwam De Ligt Cristiano Ronaldo tegen in de Nations League-finale tussen Oranje en Portugal (0-1). Na afloop hadden de twee een onderonsje, waarin de Portugese superster De Ligt zou hebben geprobeerd over te halen voor Juventus te kiezen.

Hoewel De Ligt achteraf toegaf dat CR7 hem inderdaad had gevraagd naar de Italiaanse topclub te komen, verklaart de 34-jarige aanvaller zelf tegenover Marca dat er niet teveel waarde aan zijn rol gehecht moet worden. “Of ik een belangrijke rol heb gespeeld in de transfer van De Ligt? Dat denk ik niet.”

“Het is grappig dat je mij die vraag stelt, want eigenlijk was er alleen maar sprake van een kort gesprek met een collega na de wedstrijd. Zoals iedereen dat doet”, vervolgt Ronaldo. “Ik zei het als grap, maar ik zou nooit iemand willen beïnvloeden in de onderhandelingen. Maar de waarheid is dat ik erg blij ben dat hij is gekomen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ronaldo-ligt-rol-transfer-de-ligt-toe/