Van de Beek over start seizoen: “Alles valt weer te bewijzen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek heeft zin in de eerste Eredivisiewedstrijd van het seizoen. Ondanks de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid focust hij zich gewoon op Vitesse-uit. Persoonlijk draaide de middenvelder een uitstekende voorbereiding. “Het gaat heel goed. We zijn vol aan de gang en morgen hebben we een belangrijke wedstrijd tegen Vitesse. Ik voel me fysiek ook goed. Eigenlijk gelijk al in de voorbereiding”, vertelt hij aan FOX Sports.

“Ik had er ook echt weer zin in en die lijn wil ik doorzetten”, vervolgt hij. “Het vertrouwen in mezelf en het team zit goed. Een aantal dingen moet je zelf en als team weer gaan oppakken na de vakantie. Dat kan niet direct terug zijn, maar dat is normaal.”

Ajax is volgens velen kampioenskandidaat nummer één. Volgens de Ajacied klopt die favoriete rol wel, maar worden de Amsterdammers niet ‘zomaar’ even kampioen. “We beginnen weer helemaal opnieuw. Iedereen begint weer op nul. Alles valt weer te bewijzen. We moeten zorgen dat we weer een goed team gaan vormen, dat moeten we opnieuw gaan bewijzen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/van-de-beek-over-start-seizoen-alles-valt-weer-te-bewijzen/

Gegevens