Neres verlengt contract bij Ajax tot medio 2023

Bron: www.ajaxshowtime.com

David Neres heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot de zomer van 2023. De Braziliaanse aanvaller stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar verkiest een langer verblijf in Amsterdam boven een transfer. Voorheen lag Neres nog vast tot medio 2022 en dus is zijn contract met één jaar verlengd.

Ajax bracht het heuglijke nieuws woensdagmiddag naar buiten via de officiële kanalen. De buitenspeler is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in Amsterdam, na zijn komst in de winter van het seizoen 2016-2017. De nummer 7 van Ajax kwam tot dusver tot 101 officiële duels voor Ajax. In die duels was Neres in totaal goed voor 29 goals en 32 assists.

Het huidige seizoen kwam de aanvaller twee keer in actie, namelijk in de competitie tegen Vitesse en in de Champions League-voorronde tegen PAOK Saloniki. In beide wedstrijden viel Neres in. Dit gezien zijn late rentree in Amsterdam, vanwege zijn deelname op de Copa América deze zomer. Beide wedstrijden werd er met 2-2 gelijkgespeeld door Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124648/neres-verlengt-contract-bij-ajax-tot-medio-2023