Tadic: “Ik moet altijd verantwoordelijkheid nemen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is dankzij een 3-2 overwinning tegen PAOK door naar de play-off ronde. Het was een gekke wedstrijd, zeker voor Tadic die maar liefst drie penalty’s nam. Hij wist daarvan de laatste twee te benutten. “Het belangrijkste is dat Ajax in de volgende ronde zit”, reageert de nieuwe aanvoerder van Ajax tegenover Ziggo Sport.

Wisselingen

De Amsterdammers hadden het gedeeltes van de wedstrijd lastig met PAOK, toch wist de thuisploeg de overwinning over de streep te trekken. “Ik ben opgelucht”, vertelt Tadic. “Wij moeten beter zijn dan vanavond, maar het begin van het seizoen is altijd moeilijk voor ons. We wisselen dan veel spelers en dat is in het begin altijd moeilijk.”

Penaltymomenten

“We moeten simpelweg compacter staan en goed drukzetten. Bovendien hebben we tussen de linies vaak ruimte om te voetballen. Die dingen moeten we beter doen.” Ajax kreeg tijdens de wedstrijd drie strafschoppen. De eerste mistte Tadic. “Spanning is altijd lekker, maar het is niet goed als je de eerste penalty mist. Dan moet je sterk zijn in je hoofd en focus houden. Dan is het lekker als je de volgende wél scoort.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/tadic-ik-moet-altijd-verantwoordelijkheid-nemen/