Ajax O19 verliest, Rasmussen scoort voor O17

Dit was het livetopic voor de oefenwedstrijden van de Ajax-jeugd van zaterdag 17 augustus 2019. Ajax Onder-17 boekte een overwinning op Rosenborg, terwijl Ajax Onder-19 met 1-2 onderuit ging tegen Club brugge.

FT | Ajax O17 - Rosenborg BK (2-0)

Ajax Onder-17 heeft zaterdag de oefenwedstrijd tegen Rosenborg BK winnend afgesloten. De jongelingen van de Amsterdamse jeugdopleiding kwamen voor rust al op 2-0, waarna in het tweede bedrijf niet meer werd gescoord. Doelpuntenmakers waren (opnieuw) nieuweling Christian Rasmussen en buitenspeler Raphaël Sarfo.

Opstelling Ajax O17:

Van den Heuvel; Dakriet, Dirksen, Hillen, Baas; Brandes, Martha, Yah; Sarfo, Rasmussen, Braspenning.

Doelpunten:

1-0 Raphaël Sarfo (28')2-0 Christian Rasmussen (40')

FT | Ajax O19 - Club Brugge (1-2)

Ajax Onder-19 heeft zaterdag verloren van Club Brugge Onder-19. In een duel waarin Ajax veel wisselde kwamen de Amsterdammers nog wel op voorsprong via Devyne Rensch, maar in de tweede helft kwamen de Belgen langszij.