Rasmussen scoort wéér, Hansen maakt 'rentree'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit was het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 21 september. Ajax Onder-16 kende geen genade met Sparta, Ajax Onder-15 won knap met 1-3 bij PSV, Ajax Onder-17 boekte haar eerste overwinning van het seizoen en ook Ajax Onder-19 won. Uit bij sc Heerenveen werd het 1-3. 

FT | Ajax O16 - Sparta Rotterdam O16 (9-0)

Ajax O16 heeft op Sportpark de Toekomst huis gehouden tegen de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. De jonge Amsterdamse talenten wonnen met liefst 9-0, terwijl het elftal ook nog dichtbij de 10-0 was.

Al snel in de wedstrijd was het 1-0. Chahine van Bohemen krulde een vrije trap schitterend in de hoek. Ajax bleef de aanval vrolijk opzoeken en het duurde dan ook niet lang voordat de 2-0 een feit was. Nassef Chourak dribbelde in, Gabby Misehouy kapte zijn tegenstander uit en wist vervolgens Jaydon Banel te vinden. Laatstgenoemde kwam naar binnen en schoot raak in de korte hoek.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/125739/rasmussen-scoort-weer-hansen-maakt-rentree