Tadic: “Twee rode kaarten in één actie, onmogelijk”

Ajax heeft vanavond in Londen de return gespeeld tegen Chelsea. In Amsterdam won Chelsea in de slotminuten met 0-1 door een doelpunt van Batshuayi. Dit keer liep het duel heel anders dan toen. Al snel komt Ajax op 0-1 door Promes die een vrije trap nog getoucheerd ziet worden door Abraham. Vlak daarna wordt het 1-1, na een onnodige overtreding van Veltman krijgt Chelsea een penalty die ze onberispelijk benutten. Ajax scoort nog twee keer in de eerste helft via Promes en een weergaloos doelpunt van Ziyech. De tweede helft werd er voor Ajax een om zo snel mogelijk te vergeten. Chelsea maakt de 2-4, vlak daarna ontvangt Ajax in één minuut twee keer rood en krijgt Chelsea de tweede penalty van de avond, 3-4. Vlak daarna maakt James de gelijkmaker, 4-4. Zo eindigt Chelsea – Ajax in een 4-4 gelijke stand na een knotsgek duel. Tadic blikt in gesprek met Veronica terug op de wedstrijd.