Ajax stapt over van Suitsupply naar Replay

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax en Replay hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende vier seizoenen. Vanaf juli 2020 zorgt Replay voor de 'formal and fashion wear' van Ajax.

De Amsterdamse club maakt daarmee bekend dat het overstapt van Suitsupply naar Replay. Navraag bij Ajax leert dat de club zeer positief terugkijkt op de samenwerking met Suitsupply. Die gevoelens waren wederzijds, want ook Suit Supply wilde graag langer met Ajax door. Suitsupply kon echter niet matchen met het aanbod van Replay. Niet alleen het financiƫle voorstel was een stuk hoger, maar ook wil Replay meer doen met Ajax.

Naast het opzetten van de formele pakkenlijn en de casuallijn voor de spelers (Ajax 1, Jong Ajax en Ajax Vrouwen), komt er namelijk ook een aparte lijn voor de fans van Ajax. Dit heeft Ajax doen besluiten om met Replay in zee te gaan. Replay heeft al jarenlange ervaring in het sponsoren van FC Barcelona en daarnaast is men ook sponsor van Paris Saint-Germain, Neymar en All Blacks (het rugbyteam van Nieuw-Zeeland).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128739/ajax-stapt-over-van-suitsupply-naar-replay