Ajax moet MRI-scan afwachten maar moet vrezen voor ‘fikse’ hamstringblessure Promes

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet wederom vrezen voor een langdurige afwezigheid van Quincy Promes. De aanvaller kampte eerder dit seizoen al weken met een blessure. Zondagavond viel hij opnieuw geblesseerd uit in het thuisduel met PSV (1-0 overwinning). Volgens het Algemeen Dagblad vreest Promes een ‘fikse’ hamstringblessure. Promes zal maandag een MRI-scan laten maken, waarna duidelijk moet worden hoelang de Oranje-international uit de roulatie is.

“Ik wilde een hakbal doen en was nog op snelheid. Ik kan nu wel lopen gelukkig, maar ik denk dat ik wel schade heb. Ik voelde mijn hamstring en wist direct dat ik niet verder kon”, aldus de matchwinner. Het is mijn tweede blessure in mijn loopbaan en de tweede in korte tijd”, baalt Promes, die in december al enige tijd moest toekijken vanwege een kuitblessure. “Hoe dat kan? Geen idee. Ik ben zelf ook nog zoekende. Ik train mijn hele leven al hard. Het is niet zo dat ik nu harder train.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/02/03/ajax-moet-mri-scan-afwachten-maar-moet-vrezen-voor-fikse-hamstringblessure-promes/