'Blind en Ziyech maken fysiek gezien grote stappen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Erik ten Hag durft nog niet te zeggen of Daley Blind en Hakim Ziyech tegen Getafe de hele wedstrijd kunnen spelen. De kans dat het tweetal, dat recent terugkeerde van blessureleed, aan de wedstrijd begint, lijkt echter wel groot.

Volgens Ten Hag staan zowel Blind als Ziyech er na hun blessures weer goed op. ‘Ze maken fysiek gezien grote stappen de afgelopen weken. Ze hebben zondag 45 minuten gespeeld en ze hebben de afgelopen dagen ook weer heel goed kunnen trainen. Ze worden steeds sterker, maar we zullen zien of ze inderdaad negentig minuten kunnen spelen’, zegt de trainer op de persconferentie over de twee sterkhouders van Ajax.

Blind en Ziyech maakten vorige week als invallers in het bekerduel met Vitesse hun rentree, waarna ze afgelopen zondag tegen RKC Waalwijk beiden een helft speelden. Het lijkt, zeker gezien de opbouw in het aantal speelminuten per wedstrijd, aannemelijk dat beide sleutelspelers donderdagavond tegen Getafe in de basis zullen beginnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129345/blind-en-ziyech-maken-fysiek-gezien-grote-stappen