KNVB houdt voorlopig vast aan 6 april en schetst drie mogelijke scenario’s

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB houdt qua planning vooralsnog gewoon 6 april aan als einddatum van de opgelegde maatregelen vanwege de coronacrisis, dat is de uitkomst van een overleg. Het advies van het RIVM is met betrekking tot sportverenigingen namelijk ongewijzigd gebleven, aldus de voetbalbond. Om die reden zijn de omstandigheden niet anders volgens de KNVB, ondanks de berichtgeving van de overheid van afgelopen maandag.

‘Er heerste gisteren echter nog wel veel onduidelijkheid omtrent nieuwe maatregelen in verhouding tot sport. En hoewel sport in deze zware tijden slechts bijzaak is, willen wij wel eerst duidelijkheid hebben. Op uiterlijk 6 april wordt bezien in hoeverre deze maatregelen voor de sportwereld verlengd worden.”, zo  schrijft de KNVB op de eigen site. Voor topsport wordt er vooralsnog geen uitzondering gemaakt wat betreft de eerder gecommuniceerde maatregelen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/03/24/knvb-houdt-voorlopig-vast-aan-6-april-en-schetst-drie-mogelijke-scenarios/

Gegevens

Onderwerpen: Eredivisie, Kampioen, KNVB, UEFA
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax