Ten Hag over inkomende transfers: 'Alle seinen op rood'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax gaat zich voorlopig niet roeren op de transfermarkt. Volgens trainer Erik ten Hag ‘staan alle seinen momenteel op rood’ wat betreft inkomende transfers. Wel is het mogelijk dat Ajax nog enkele spelers zal verkopen. 

‘Ik wil niemand kwijt’, opent Ten Hag in gesprek met het Algemeen Dagblad. ‘Tegelijkertijd is het algemeen bekend dat Ajax ieder seizoen minimaal wel één of twee uitgaande transfers nodig heeft. Met Hakim Ziyech is er al eentje gedaan. En ik weet dat er afspraken liggen met een aantal spelers. Alleen dan moet er wel een club met het juiste bedrag komen. En dat hangt dus in deze onzekere tijden af van de geldstromen in de grotere competities, die weer op gang moeten komen, maar waar ook veel onzekerheid leeft. Sportief is het dus niet per se ongunstig als de grotere clubs in Europa minder te besteden hebben op de transfermarkt’, aldus de Ajax-trainer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131199/ten-hag-over-inkomende-transfers-alle-seinen-op-rood

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Selectie, Trainer, Transfers
Clubs: AFC Ajax