VI meldt eveneens interesse Ajax in Højbjerg

Bron: www.ajaxshowtime.com

In navolging van de Engelse krant The Telegraph meldt nu ook Voetbal International de interesse van Ajax in Pierre-Emile Højbjerg. De Deens international heeft bij Southampton nog een contract voor één jaar.

Højbjerg was eerder nog aanvoerder van Southampton, maar verloor zijn aanvoerdersband omdat hij zijn in 2021 aflopende contract niet wilde verlengen. Wel is de Deen nog altijd basisspeler van Southampton. Dit seizoen speelde hij al dertig wedstrijden voor de club uit het zuiden van Engeland.

Bij Southampton speelde Højbjerg tussen 2016 en 2018 samen met huidig Ajax-aanvoerder Dusan Tadić. Bovendien werkte de middenvelder al eens samen met Ajax-trainer Erik ten Hag. Dit was in de periode (2013/2014) dat de oefenmeester als trainer werkzaam was bij het tweede elftal van Bayern München. Naast Ajax is ook Tottenham Hotspur geïnteresseerd, zo meldt Voetbal International.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/132675/vi-meldt-eveneens-interesse-ajax-in-hjbjerg