KNVB: Protocol voor spelen met zoveel mogelijk publiek

Bron: www.ajaxshowtime.com

De KNVB heeft donderdag het protocol voor het spelen van wedstrijden met zoveel mogelijk publiek binnen de anderhalve-meter-regelgeving onder de betaald voetbalorganisaties verspreid, zo meldt de nationale voetbalbond via de officiële kanalen.

Het kabinet maakte onlangs - op 24 juni - bekend dat vanaf 1 juli voetballen met publiek in het stadion is toegestaan, mits men zich houdt aan onder meer de basisregel dat men anderhalve meter afstand van elkaar houdt. Zodoende kan slechts nog een beperkt deel van de zitplaatsen in een stadion worden gebruikt.

Het goede nieuws, zo schrijft de KNVB, is wel dat het spelen met een beperkt publiek - vijftien tot 35 procent - een nieuwe stap is op weg naar het spelen met volle stadions. 'Het gaat dus slechts om een tussenstop', zo geeft de bond aan. De bedoeling is dan ook om zo snel mogelijk weer te spelen in volle stadions met eigen fans én uitspporters.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/132703/knvb-protocol-voor-spelen-met-zoveel-mogelijk-publiek

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, KNVB, Oefenwedstrijd
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff