‘Roma verkocht Tahirovic alleen omdat het de financiën in orde moet krijgen van de UEFA’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax verraste zondagmiddag met het vastleggen van Benjamin Tahirovic. De Bosnisch international, die in Zweden werd geboren, zal voor een bedrag tussen de zeven en de acht miljoen euro overgenomen worden van AS Roma en dat mag opvallend genoemd worden. José Mourinho, de coach van i Giallorossi, noemde Tahirovic onlangs immers nog een ‘future top player’. Volgens La Gazzetta dello Sport wilde Roma de Zweedse Bosniër liever niet kwijt, maar moest toch tot verkoop overgaan. De roze sportkrant weet namelijk te melden dat de Italiaanse grootmacht voor tenminste dertig miljoen euro moet verkopen om de financiën in orde te krijgen voor de UEFA.

De Romeinen willen daarnaast ook spelers halen en dus moet er nog meer geld in het laatje komen. De miljoenen die door Ajax worden betaald voor Tahirovic zijn dus meer dan welkom in Rome en worden door la Gazzetta ‘een belangrijke bijdrage aan de schatkist’ genoemd.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/06/19/roma-verkocht-tahirovic-alleen-omdat-het-de-financien-in-orde-moet-krijgen-van-de-uefa/

Gegevens

Onderwerpen: Afscheid, De Toekomst, UEFA
Tags: Nieuws