Van Gaal ziet officiële rol bij Ajax vanwege gezondheid niet zitten

Bron: ajaxfanzone.nl

Louis van Gaal ziet een officiële rol bij het in nood verkerende Ajax niet zitten, zo meldt de NOS maandagochtend. De oud-trainer van onder meer Ajax, FC Barcelona en het Nederlands elftal werd in de afgelopen periode meerdere keren genoemd om de Amsterdamse club weer op de rit te krijgen. De 72-jarige Van Gaal geeft momenteel de voorkeur aan zijn gezondheid. Ajax is voor hem nu dan ook geen optie.

De voormalig bondscoach van Oranje zat zondag ook op de tribune tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. Een officiële rol bij de Amsterdammers zit er echter niet in, aangezien Van Gaal prostaatkanker zit en voortdurend onder behandeling staat. Hij vertelde onlangs de afgelopen periode opnieuw te zijn geopereerd. “Mijn gezondheid gaat voor. Coach van een club zie ik niet meer zitten”, maakte Van Gaal duidelijk. Bondscoach van een land sluit hij niet bij voorbaat uit, maar voegde hij eraan toe: “Dat is afhankelijk van veel factoren.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/09/25/van-gaal-ziet-officiele-rol-bij-ajax-vanwege-gezondheid-niet-zitten/