‘Als Henderson voor een goed bedrag naar Engeland kan, dan denk ik dat Kroes hem direct aflevert’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is nog maar de vraag of Jordan Henderson ook komend seizoen speler van Ajax is.  In de podcast Kick-Off sluit Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf een vertrek zeker niet uit: “Elke speler die bij Ajax speelt, die heeft de kans om weg te gaan. Wat er bij Ajax wel duidelijk aan de hand is: Henderson is gekomen en heeft niet geleverd wat iedereen dacht dat hij zou kunnen leveren. Valentijn (Driessen) zei al vanaf het eerste moment: dit wordt helemaal niks.”

Verweij stipt aan dat Henderson ‘gigantisch op de begroting drukt’ in de Johan Cruijff ArenA… “Dus als Ajax hem kan verkopen en er komt een club, en dat is ook voor hem interessant dan is het voor iedereen het beste als hij vertrekt. Hij heeft ook aangegeven dat hij vindt dat er bij Ajax geen topsportklimaat is. Het is niet zo gezegd dat Ajax hem het liefst wil verkopen, maar omdat hij met zijn salaris zo drukt op de begroting kan ik het mij wel heel goed voorstellen.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/05/17/als-henderson-voor-een-goed-bedrag-naar-engeland-kan-dan-denk-ik-dat-kroes-hem-direct-aflevert/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Salaris, Blessure, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff