[Update1] Tubantia: “Boerrigter naar Celtic”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Engelbert Heideman van het Twentse Tubantia meldt op twitter dat Derk Boerrigter op punt de overstap te maken naar Celtic Glasgow. Met de transfer zou circa 3,5 miljoen euro gemoeid zijn. Wel moet er nog medische keuring plaatsvinden, Boerrigter kampt momenteel met een lichte blessure.

Het nieuws lijkt betrouwbaar, Tubantia had eerder deze week ook al de primeur met de overgang van Dico Koppers. Bovendien was al bekend dat een delegatie van de Schotten dit weekend in de ArenA aanwezig was. Het rondmaken van de transfer van Boerrigter zou dat nieuws verder verklaren. De Schotten hebben in ieder geval voldoende geld in kas, Victor Wanyama (Southampton) en Gary Hooper (Norwich City) werden deze zomer verkocht voor een bedrag van circa 20 miljoen. Of Ajax nog op zoek gaat naar vervangers is niet bekend, Frank De Boer noemde eerder deze zomer Lerin Duarte als optie om de rechtsbuitenpositie in te vullen.

Inmiddels bevestigt het zeer betrouwbare vi.nl het nieuws dat Boerrigter naar Celtic verkast (alleen een medische keuring staat de overgang nog in de weg)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/tubantia-boerrigter-naar-celtic/