Jong Ajax van 2-0 achter naar 2-4 winst

Jong Ajax zonder jeugdinternationals of spelers van Ajax 1 heeft deze avond met 2-4 gewonnen; ruststand 2-0. De eindstand was 2-4.

Binnen elf minuten stond het 2-0. Beide goals kwamen uit aanvallen via de rechterkant. Verdedigend zag Ajax er op de backposities niet goed uit. Ook miste PSV nog een penalty. Na rust zette Ajax alles recht. Dejan Meleg maakte snel 1-2 op aangeven van ex-PSV-er Riechedly Bazoer. Kort daarna kwam Ajax op 2-2, toen de zeer goed spelende Stanislav Lobotka profiteerde van geklungel in de PSV-defensie en keihard binnenschoot. Een prachtige actie van Meleg, hij nam de bal wonderschoon mee, leverde in de 64ste minuut de 2-3 op. Fabian Sporkslede scoorde nog de 2-4 uit een penalty.