Denen grijpen laatste kans, Zlatan, Siggy en Ozbiliz scoren

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Vanavond werden er weer verschillende WK kwalificatieduels afgewerkt en de apotheose komt langzaam in zicht. Ook veel (ex) Ajacieden kwamen vanavond in actie waarbij Denemarken natuurlijk het meest in het oog springt.

De Denen, waar Christian Eriksen, Micheal Krohn Dehli en Nicolai Boilesen de 90 minuten volmaakten, vochten voor hun laatste kans thuis tegen Italië.  Hoewel het thuisland beter was bleef het steken op 2-2. Nicolai Boilesen was een van de uitblinkers aan Deense zijde, de Ajacied pakte in het slot van de wedstrijd wel nog een gele kaart.

Aras Ozbiliz bewees zijn oud teamgenoten een grote dienst. Hij versloeg met zijn Armenië Denemarkens grote concurrent om de tweede plaats Bulgarije.  Een zeer goed geplaatste vrije trap vormde de basis van een 2-1 winst. Denemarken staat daardoor gelijk in aantal punten met de Bulgaren, het moet hopen op puntverlies van de Zuid-Europeanen en daarnaast zelf winnen om bij de beste nummers 2 te komen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/denen-grijpen-laatste-kans-zlatan-siggy-en-ozbiliz-scoren/