Ajax wil snel met Alderweireld om de tafel

Bron: www.ajaxupdate.nl

Ajax wil Toby Alderweireld het liefst zo snel mogelijk langer onder contract hebben. De Belgische verdediger (23), die in Amsterdam een verbintenis tot de zomer van 2014 heeft, wordt geregeld gescout door Engelse clubs.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars weet dus wat hij moet doen. Om te voorkomen dat Alderweireld komende zomer vertrekt, hopen ze bij Ajax dat hij een contractverlenging wil ondertekenen. “Een voordeel is dat wij als oud-spelers weten wat er in hen omgaat”, zegt Overmars in het Algemeen Dagblad.

“We kennen het spel dat er wordt gespeeld. We hebben een goed contact met de zaakwaarnemer van Christian Eriksen en gaan binnenkort met Sören Lerby om de tafel over onder andere Toby Alderweireld”, aldus Overmars.

“Toby voelt zich steeds beter bij de leidinggevende rol die hij nu heeft. Voor mijn komst heeft hij een aanbod om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd. Voor hem is er geregeld interesse vanuit Engeland. Toch gaan wij ook met hem nog praten”, kondigt Overmars aan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2012/12/ajax-wil-snel-met-alderweireld-om-de-tafel/