Ajax gaat met veelbelovende talenten om tafel maar twijfelt over Sneijder

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax gaat in gesprek met enkele veelbelovende talenten over de toekomst. De Amsterdammers proberen te voorkomen dat Rodney Sneijder, Roly Bonevacia, Florian Jozefzoon en Lorenzo Ebecilio (allen negentien jaar oud), die over aflopende contracten beschikken, in de zomer transfervrij vertrekken. Dat zegt Rik van den Boog in De Telegraaf.

De algemeen directeur wil ook met Ouasim Bouy en Nicolai Boilesen gaan praten. “Zij staan tot 2012 en 2013 onder contract, maar willen we ook al nieuwe verbintenissen voorleggen”, zegt Van den Boog, die hoge verwachtingen heeft van het duo. Bonevacia, Jozefzoon en Ebecilio debuteerden al in het eerste elftal; Sneijder zit dit seizoen voor het tweede jaar in Jong Ajax.

Het jongere broertje van Inter-vedette Wesley is een twijfelgeval bij Ajax. “We gaan met hem om tafel. We hebben de intentie om te verlengen, maar onze visie is dat een speler maximaal twee jaar in Jong Ajax mag spelen en dan moet zijn aangehaakt", zegt Van den Boog. "Zo niet, dan is het 'wegwezen' of 'contract verlengen, maar worden verhuurd.” Dat laatste kan een optie voor Sneijder zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_112780/Ajax_gaat_met_veelbelovende_talenten_om_tafel_maar_twijfelt_over_Sneijder.html