Rentree Lodeiro bij verliezend Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Jong Ajax, met de van een blessure terugkerende Nicolas Lodeiro in de basis, heeft de uitwedstrijd tegen Jong PSV met 2-1 verloren. Mitchell Donald schoot in blessuretijd de aansluitingstreffer binnen.

Jong Ajax heeft niet gekregen waar de ploeg van trainers Albert van der Dussen en Bryan Roy op hoopte; een zege. Nadat vorige week nipt van Jong FC Groningen was gewonnen, wilde de jonge ploeg die ingeslagen weg voortzetten. Maar het resultaat was niet zo goed als het spel.

Want Jong Ajax begon goed aan de wedstrijd op de Herdgang in Eindhoven. Vooral Nicolas Lodeiro viel positief op. De tijdens het WK geblesseerd geraakte Uruguayaan stond dit seizoen voor het eerst weer in wedstrijdverband op het veld en maakte een prima indruk. Het middenveld van Ajax was helemaal goed op dreef en PSV moest regelmatig aan de noodrem trekken. Dat leverden de gastheren al drie gele kaarten binnen tien op. Maar Ajax profiteerde niet van die foutenlast. ,,In plaats van dat we 2-0 maakten, stonden we opeens met 1-0 achter", verwoordde trainer Bryan Roy voor de camera van Ajax TV. ,,Vanaf dat moment liepen we achter de feiten aan."

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/rentree-lodeiro-bij-verliezend-jong-ajax