Cvitanich niet naar Pachuca

Bron: www.ajax1.nl

Dario Cvitanich stapt niet permanent over naar het Mexicaanse Pachuca. Dat laat Andrés Fassi, vice-voorzitter van de club weten.

Cvitanich speelde dit kalenderjaar op huurbasis in Mexico. De club wilde de scorende aanvaller graag behouden, maar Cvitanich zelf heeft daar geen trek in.

"We hadden een akkoord met Ajax, maar de speler streeft naar nieuwe doelen en zal niet tekenen", aldus Fassi in Esto. Cvitanich zou volgens de krant open staan voor een Argentijnse club. Als er niets concreets gebeurt, keer Cvitanich in het nieuwe kalenderjaar terug bij Ajax.

Cvitanich maakte in het tricot van Pachuca twaalf doelpunten in 27 wedstrijden. Zijn contract in Amsterdam loopt nog tot medio 2013. Bij Ajax haalde Cvitanich een soortgelijk gemiddelde als bij Pachuca: dertien treffers, 24 duels. Eerder speelde de aanvaller met een Kroatisch paspoort jarenlang voor Banfield.

Naast Mounir El Hamdaoui, Mido en Luis Suarez zou Cvitanich de vierde spits worden in de Amsterdam. Ajax staat open voor een verkoop.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/cvitanich-niet-naar-pachuca