Geen Ibrahimovic bij AC Milan - Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Wil Ajax op eigen kracht Europees overwinteren dan is een overwinning noodzakelijk bij AC Milan. Met dank aan Massimiliano Allegri is die opracht iets minder zwaar geworden. De AC Milan-trainer geeft steraanvaller Zlatan Ibrahimovic namelijk rust tegen Ajax.

De Zweed begint morgenavond in San Siro op de bank tegen zijn geplaagde ex-club. Normaal gesproken zou Ronaldinho de plek van Ibacadabra innemen, maar de inzetbaarheid van de Braziliaan is onzeker voor het treffen met Ajax. De voormalig wereldvoetballer van het jaar heeft op de training van gistern en tik opgelopen en heeft daar nog steeds last van. Omdat Alexandre Pato al langer geblesseerd is, heeft Allegri met Robinho nog slechts een aanvallende troef over.

Ajax heeft na vijf wedstrijden vier punten verzameld in de poule met Real Madrid, AC Milan en AJ Auxerre. De Amsterdammers zijn al uitgeschakeld voor overwintering in de Champions League. Om verder te gaan in het Europa League-toernooi moet Ajax AJ Auxerre van zich afhouden. De Fransen hebben tot nu toe drie punten verzameld en gaan op bezoek bij Real Madrid.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/geen-ibrahimovic-bij-ac-milan-ajax