Cruijff brengt stem uit en rekent op Ajax-leden

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Johan Cruijff rekent morgenavond op steun van de leden van Ajax. De legendarische nummer veertien hoopt dat zo veel mogelijk oud-spelers van de Amsterdamse club in de ledenraad van zijn jeugdliefde belanden.

Op verzoek van Cruijff hebben oud-spelers Aron Winter, Keje Molenaar, Edo Ophof, Peter Boeve, Barry Hulshoff, Ko Meijer, Dick Schoenaker en voormalig jeugdtrainer Dirk Groot zich kandidaat gesteld voor de verkiezingen van de ledenraad. De bijna zeshonderd leden van de Amsterdamse club mogen morgenavond in de ArenA bepalen of het erelid zijn zin krijgt.

Cruijff komt waarschijnlijk zelf ook zijn stem uitbrengen. Hij vindt het belangrijk dat oud-spelers meer macht bij Ajax krijgen. Als het aan de beroemde Amsterdammer ligt, treden er in de toekomst ook oud-voetballers toe in de raad van commissarissen van zijn geliefde vereniging. ,,Want zij weten precies hoe een topclub het beste kan presteren'', zegt hij.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113609/Cruijff_brengt_stem_uit_en_rekent_op_Ajax_leden.html