'Liverpool doet vandaag ultieme poging voor Suarez'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax weet vermoedelijk na donderdag of Luis Suarez deze winter nog vertrekt. Liverpool gaat een laatste poging doen om de aanvaller los te weken, schrijft De Telegraaf.

Suarez kreeg woensdagavond te horen dat de Engelsen hebben besloten om donderdag nog één keer met Ajax in gesprek te gaan. Mochten de Amsterdammers vasthouden aan de transfersom, dan is het nog maar zeer de vraag of de Uruguyaan zich het komende halfjaar weet te motiveren.

De topschutter heeft de afgelopen dagen aan iedereen binnen de club kenbaar gemaakt te willen vertrekken. Suarez is klaar met de Eredivisie en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bovendien wordt de kans op een landskampioenschap steeds kleiner.

Ajax sprak maandag ook al met Liverpool, maar dat onderhoud op Schiphol was snel afgelopen. De Reds wilden in eerste instantie niet verder gaan dan vijftien miljoen euro, terwijl de hoofdstedelingen minimaal 25 miljoen euro verlangen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113737/_Liverpool_doet_vandaag_ultieme_poging_voor_Suarez_.html

Gegevens