Heerenveen stuurt verontwaardigde brief

Bron: ajax1.nl

De directie van SC Heerenveen heeft krachtig ontkend dat er vlak voor het verstrijken van de transfertermijn (maandagnacht om 00.00 uur) alsnog een akkoord was bereikt over de transfer van aanvaller Bas Dost naar Ajax.

Diverse media maakten daar melding van. ”Niets is minder waar”, aldus het Friese bestuur woensdagmiddag. De clubleiding is verbolgen over de berichtgeving. De Friese directie heeft haar verontwaardiging in een brief kenbaar gemaakt aan Ajax en spelersmakelaar Rob Jansen (Sport Promotion).

 De Telegraaf voerde woensdagochtend Jansen op, die als FIFA-agent bij de mislukte transfer betrokken was. De Hagenaar sprak in de krant over een ”mondeling akkoord”. SC Heerenveen benadrukte dat er zowel tussen beide clubs als tussen de Friese club en Dost geen overeenstemming ”bestond en bestaat” over een tussentijdse transfer.

VerwijtenDost is over de ergste teleurstelling heen. Dat liet de aanvaller woensdag weten na de training van SC Heerenveen in Tjalleberd. ”Ik kan hier wel met een sip gezicht rondlopen, maar we moeten verder nu”, aldus Dost.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/heerenveen-stuurt-verontwaardigde-brief-aan-ajax-en-jansen/