‘Manchester United doet bod op Stekelenburg’

Bron: ajax1.nl

In de Geruchtenmachine spreekt VoetbalInfo de belangrijkste geruchten per dag door in enkele delen. Welk supertalent koopt Barcelona? En wie tekent bij bij Ajax? Hier een klein overzichtje.Let op: De berichten in dit stuk zijn allen nog in de beginnende fase. Wij kunnen niet garanderen dat het direct waarheid bevat.

Ajax heeft een bod van Manchester United op Maarten Stekelenburg resoluut afgewezen. Zaterdag kwam aan het licht dat er een officieel bod op de doelman was uitgebracht, en Ajax heeft naar verluidt het bod snel de kop ingedrukt. Maar op korte termijn lijkt Ajax Stekelenburg wel te verkopen. De international heeft een volgend jaar aflopend contract, en wil niet verlengen.

Gervinho is op dit moment de grote smaakmaker bij Lille. De Ivoriaan hoopt echter deze zomer weg te kunnen bij de revelatie van Frankrijk. “We staan nu bovenaan met Lille en ik wil dolgraag kampioen worden, maar daarna is het tijd om verder te kijken. De Premier League en de Primera División spreken mij zeker aan.” aldus de aanvaller tegenover L’Equipe.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/manchester-united-doet-bod-op-stekelenburg/