‘Vader Sneijder verkiest Rodney boven Wesley’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Wesley Sneijder hoeft tijdens het Champions League-duel van Internazionale in Gelsenkirchen niet op de steun van zijn vader te rekenen. De kaarten voor Schalke 04-Inter had Barry Sneijder al in huis, maar de vader van de middenvelder zit toch in de Amsterdam ArenA in plaats van Gelsenkirchen.

“De trainer heeft gezegd dat ik tegen Shimizu S-pulse speelminuten ga maken”, geeft Ajacied Rodney de reden. Wegens diens debuut in Ajax 1 verkiest Barry dit keer Rodney boven Wesley. Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel, Vurnon Anita, Siem de Jong en Mounir El Hamdaoui doen niet mee met Ajax. Het is een benefietwedstrijd om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de natuurrampen in Japan.

De uitslag van de heenwedstrijd tussen Inter en Schalke (2-5) speelt ook een grote rol in de afwezigheid van Sneijder senior. De ploeg van Leonardo moet in Duitsland met vier doelpunten verschil winnen. “Alleen de naam Schalke 0-4 biedt hoop”, zei senior eerder al.

TIP: GRATIS €50 INZETTEN OP JOUW CLUB? KLIK HIER!

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113977/_Vader_Sneijder_verkiest_Rodney_boven_Wesley_.html