Ajax lijkt Sigthórsson te gaan verspelen

Bron: ajax1.nl

Kolbeinn Sighthórsson mag dan al meerdere malen zijn voorkeur hebben uitgesproken voor Ajax,  tot een transfer is het tot dusver nooit gekomen. De IJslandse spits ziet zichzelf graag in het shirt van Ajax spelen, maar voorlopig laat Ajax weinig tot niks meer van zich horen. Eerder zou Sigthórsson al tot een persoonlijk akkoord zijn gekomen met Ajax, maar de Amsterdammers zouden opkijken op tegen de hoge prijs die AZ vraagt voor de spits.

Volgens Earnest Stewart, technisch manager van AZ, heeft PSV momenteel de meeste interesse in de 21-jarige aanvaller: ‘Via geruchten horen wij dat er veel interesse is voor Kolbeinn. MaarPSV is zeer concreet. Bedenk overigens wel dat Sightórsson high propertyis. Hij is gewoon veel waard,’ aldus Stewart tegenover RTV Noord-Holland.

Ajax meldde zich aan het begin van de transferperiode bij AZ en leek daarom een snelle transfer af te dwingen. Maar sindsdien heeft Ajax niks meer van zich laten horen. PSV zit, door het vertrekken van de spitsen Danny Koevermans en Marcus Berg, met een groot spitsenprobleem en zou in Sigthórsson de perfecte kandidaat zien om het lege gat op te vullen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-lijkt-sigthorsson-te-gaan-verspelen/