Hyun-Jun Suk denkt zeventien goals te maken

Bron: ajax.eting-innovatie.bliep.nl

Als we Hyun-Jun Suk moeten geloven, dan gaat FC Groningen veel plezier aan hem beleven. De van Ajax overgekomen cultspits wil zijn nieuwe club in het eerste seizoen al zeventien doelpunten bezorgen.

“Ik wil dit seizoen zeventien goals maken voor FC Groningen”, zegt Suk tegen Voetbal International. “Ik wil geen al te hoge verwachtingen scheppen, maar als ik de kans krijg, zal ik ‘m pakken. Ik ben ongelooflijk gemotiveerd om mijn verblijf in Groningen tot een succes te maken.”

De Zuid-Koreaan heeft zijn transfer naar het noorden mede te danken aan zijn proefperiode bij Ajax. “Ik had er eigenlijk al geen hoop meer op, toen het verlossende telefoontje van Jol kwam. Of ik binnen een half uur op De Toekomst kon zijn voor een wedstrijd met de beloften. Dit was de kans waarop ik had gewacht.”

“Ik lag nog in bed, heb me snel gewassen en ben met het openbaar vervoer naar De Arena gegaan. Vanaf de halte Strandvliet/Arena is het nog ver lopen naar De Toekomst. Door de stromende regen heb ik heel hard gerend. Ik was een kwartier te laat, maar mocht op geleende voetbalschoenen alsnog meedoen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.eting-innovatie.bliep.nl/article/ajax_114227/Hyun_Jun_Suk_denkt_zeventien_goals_te_maken.html

Gegevens