Ajax speelt gelijk tegen SSV Jahn Regensburg

Bron: ajax1.nl

Ajax is er niet geslaagd de eerste oefenwedstrijd binnen de Duitse grens te winnen. SSV Jahn Regensburg slaagde erin Ajax 90 minuten van zich af te houden en kon de score beperkt houden tot een doelpuntloos gelijkspel. De club uit de derde divisie van Duitsland bleef vooral met enige bravoure op de been.

De sterk verdedigende ploeg wist het Ajax meer dan lastig te maken. Door de snelle en gevaarlijke counters was het voor Ajax lastig zich te weren. Aanvoerder André Ooijer moest zelfs redding geven op de doellijn nadat Schweisteiger op subtiele wijze Jeroen Verhoeven gepasseerd had.

Aan de kant van Ajax waren er grote kansen voor de basisspelers Miralem Sulejmani en Rodney Sneijder, maar zij verzuimde te scoren. Ook invaller Geoffrey Castillion zag zijn inzet net naast het goal verschijnen.

Voorlopig is Ajax er wel nog in geslaagd de nul te houden in voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de voorgaande duels tegen VV Buitenpost (4-0), AZSV Aalten (11-0) en FC Emmen (1-0) slaagde Ajax er ook al in het doel schoon te houden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-speelt-gelijk-tegen-ssv-jahn-regensburg/