Castillion: “Ik wil slagen bij Ajax”

Bron: ajax1.nl

Geoffrey Castillion maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax, maar wordt deze jaargang verhuurd aan RKC Waalwijk. De spits is echter vastberaden terug te keren naar Amsterdam en daar een basisplaats te veroveren.

“Ik kwam erin voor Dario Cvitanich tegen ADO Den Haag”, kijkt Castillion terug op zijn vuurdoop bij de huidig landskampioen. “We stonden met 1-0 achter. Het ging persoonlijk vrij aardig, maar we verloren de wedstrijd uiteindelijk met 3-2. Daar houd ik dan toch een wrange smaak aan over”, zegt hij tegen Voetbalzone. Het bleef door blessureleed bij één optreden in het vlaggenschip, maar Castillion wist de voorbereiding op dit inmiddels lopende seizoen te halen.

Daar wist hij echter te weinig indruk te maken op Frank de Boer, om bij de selectie van de landskampioen te blijven. Toch treurt de twintigjarige spits niet. “Ajax ziet toekomst in mij. Ik wil slagen bij deze club”, zegt de man die namens RKC inmiddels drie keer scoorde in tien wedstrijden. “Ik heb een doorlopend contract tot 2013 met een optie.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/castillion-ik-wil-slagen-bij-ajax/