Andy van der Meyde duikt op bij amateurs

Bron: ajax.neiuwslog.nl

FC Volendam hoeft niet te rekenen op de komst van Andy van der Meyde. De clubloze aanvaller (32) lijkt op weg naar topklasser WKE uit Emmen.

Volendam hoopte Van der Meyde te mogen verwelkomen, maar vernam de laatste weken niets meer van de voormalig Ajacied. Jan Oosting, technisch directeur van WKE, slaagde er wel in contact te maken. Hij hoopt de onderhandelingen deze week af te ronden.

“Andy houdt zijn conditie op peil bij AGOVV Apeldoorn”, zegt Oosting tegen RTV Drenthe. “‘Hij was vrijdag bij ons op de club en hij ziet er afgetraind uit. Mijn broer gaat veel om met mensen uit Arnhem, waar Andy vandaan komt. Zodoende zijn we met hem in contact gekomen.”

De oud-speler van Ajax, FC Twente, Internazionale, Everton en PSV lijkt zijn keuze al te hebben gemaakt. “Ik acht de kans zeer groot dat hij vanaf de winterstop voor ons speelt”, aldus Oosting. “We hebben versterking aan de rechterkant nodig. Van der Meyde is dan optie nummer één. Rechts hangend komt hij met zijn snelheid het meest tot zijn recht.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.neiuwslog.nl/article/ajax_114565/Andy_van_der_Meyde_duikt_op_bij_amateurs.html