‘Blackburn Rovers meldt zich voor Mounir El Hamdaoui’

Bron: ajax.neiuwslog.nl

Mounir El Hamdaoui speelt bij Ajax slechts in het reserveteam en is daar ongetwijfeld niet al te blij mee. Over interesse heeft de Rotterdammer met Marokkaanse roots niet te klagen. Verschillende clubs passeerden de revue en Blackburn Rovers heeft zich als laatste aan het rijtje geïnteresseerden gevoegd.

El Hamdaoui heeft het verbruid bij trainer Frank de Boer, die geen oog meer heeft voor de aanvaller. De vijfvoudig Marokkaans international heeft bovendien een hoog salaris, waardoor Ajax positief staat tegenover een verkoop. De kans dat de behendige aanvaller in januari vertrekt is weer een stapje dichterbij.

In navolging van Napoli en Espanyol ziet nu ook Blackburn Rovers nog wel brood in de spits, meldt The Daily Mail. Mocht de 27-jarige El Hamdaoui daadwerkelijk de overstap maken dan komt hij op bekend terrein. In het verleden was hij al actief in Engeland, maar verblijven bij Tottenham Hotspur en Derby County bleken niet geslaagd.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.neiuwslog.nl/article/ajax_114579/_Blackburn_Rovers_meldt_zich_voor_Mounir_El_Hamdaoui_.html