Fotoverslag Ajax

De wedstrijd Ajax-ADO stond in het teken van het protest tegen de huidige RvC en de ingeslagen Pro Cruijff weg. De ingangen Zuid-H en Zuid-J werden dichtgehouden. Vanaf de 14e minuut werd gezamenlijk de tribunes betreden, een statement voor kamp Cruijff. Laat de huidige RvC eindelijk luisteren naar de stem van het publiek en haar conclusies trekken door op te sodemieteren!De competitie zit er voor de helft op. We sloten de eerste helft van de competitie af met een vrij eenvoudige 4-0 overwinning tegen ADO Den Haag. We staan halverwege 4e op de ranglijst, maar kunnen weer omhoog kijken. De achterstand slinkt de laatste weken als sneeuw voor de zon.Het spel in de eerste seizoenshelft was echter niet om over naar huis te schrijven. We krijgen teveel tegengoals, en echt sprankelend kun je ons spel nog niet noemen. Na de winterstop gaan we de achtervolging verder vormgeven, en over 17 wedstrijden hopen we gewoon weer bovenaan te staan!Heel vroeg lag er nog sneeuw op sommige plaatsen in Nederland. We maken ons op voor Ajax-ADO en het pro Cruijff protestIngang Zuid-J geblokkeerd door opblaaspoppen en tekstdoeken.Lange rijen voor de ingangen Zuid-H en Zuid-JDe sfeer was ontspannen.