Braziliaanse Ajax-supporter heeft tijd van zijn leven

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Dat Ajax veel fans in Brazilië heeft, is deze week al vele malen gebleken. Vrijdagmiddag kwam Lucas Strabko zijn helden opzoeken. De 16-jarige inwoner van São Paulo ging met alle spelers op de foto en kreeg bovendien een origineel wedstrijdshirt en twee kaartjes voor de oefenwedstrijd tegen Palmeiras.

Waar een mailwisseling met de teammanager van Ajax al niet toe kan leiden. Toen Lucas Strabko van het bezoek van Ajax aan zijn land hoorde, trok hij direct de stoute schoenen aan en stuurde een mail naar Amsterdam. De Paulista had uiteraard nooit durven dromen dat zijn mail tot een soort meet & greet de luxe zou leiden.

Na een telefoontje tussen Amsterdam en São Paulo was het geregeld. Lucas zou na de laatste training van Ajax in Brazilië zijn helden ontmoeten. De Braziliaanse student blijkt vooral een fan van Christian Eriksen. ,,Hij heeft een geweldige toekomst voor zich. Ik denk dat hij ooit een van de beste spelers van de wereld zal worden. Eriksen is echt een typische Ajax-speler; slim, snel en technisch vaardig.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114657/Braziliaanse_Ajax_supporter_heeft_tijd_van_zijn_leven.html