RKC woedend op Ajax

Bron: ajax1.nl

RKC Waalwijk is laaiend op Ajax. De Amsterdamse club koos juist de week voorafgaande aan de onderlinge confrontatie uit om met huurling Geoffrey Castillion over diens toekomst te praten.

“Waarom gebeurt dat uitgerekend in de week dat wij tegen Ajax spelen”, vraagt trainer Ruud Brood zich af. “Dan wil je iets beïnvloeden. Zoiets gaat meespelen in het hoofd van zo’n jongen. Elk detail heeft invloed.”

Brood neemt de speler, die al eerder te horen kreeg dat hij weer bij Ajax aan de voorbereiding mag beginnen, niets kwalijk. Hij spiegelde de jonge spits alleen voor dat het handiger was om in de toekomst niet op dergelijke invitaties in te gaan. “Het is een oude truc om zo te handelen. Ajax had meer respect moeten tonen naar ons. Daar zal ik ze zondag zeker op aanspreken”, zei Brood. In een gesprek maakte de trainer duidelijk dat Castillion gewoon normaal zijn werk doet in de Arena. “Ik ga ervan uit dat hij zich wil laten zien. Maar ik zal natuurlijk nauwlettend in de gaten houden hoe hij zich manifesteert.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/rkc-woedend-op-ajax/