Voorbeschouwing Vitesse-AJAX

Bron: www.afca.nl

Nu het kampioenschap een feit is en we de buit binnen hebben, moet er vanmiddag nog maar een wedstrijd voor de zomerstop gespeeld worden. Voor de buitenwacht is dit een duel om des keizers baard: AJAX heeft de titel en Vitesse is al zeker van de play-offs om Europees voetbal. Dat laatste is overigens een knappe prestatie van de equipe van trainer John vd Brom die de verzameling van Chelsea huurlingen, Georgische pingelaars en Hollandse talenten blijkbaar tot een eenheid heeft weten te kneden en in een slechte periode vlak na de winterstop toch de rust wist te bewaren.

Voor AJAX staat er echter nog wel wat op het spel: de ploeg wil voor de 14e keer ongeslagen blijven (een magisch getal voor Ajacieden…) en ook kan de defensie de minst gepasseerde blijven van de Eredivisie. Dat zal moeten gebeuren zonder Sigthorsson, Eriksen en Boerrigter die lichte klachten hebben en dus niet in de wedstrijdselectie zijn opgenomen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-vitesse-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-vitesse-ajax