Fischer hoopt op plek bij definitieve selectie

Bron: ajax1.nl

Viktor Fischer werd vandaag uitroepen tot Ajacied van de wedstrijd en speelde zijn eerste duel voor het eerste in de Amsterdam ArenA. “Dat is een hartstikke goed gevoel. Ik heb mijn best gedaan vandaag en heb geprobeerd zo simpel mogelijk te spelen. De eerste vijf minuten was ik nerveus, daarna niet.”

Vooralsnog heeft trainer De Boer de jongelingen zoals Fischer, Dijks, Denswil en Veltman bij de oefenselectie gehouden. Echter is het nog maar de vraag of zij deel uitmaken van de definitieve selectie tijdens de competitie. “Ik hoop dat ik de stap kan maken naar het eerste elftal. Ik heb de hele voorbereiding mijn best gedaan, als dat genoeg is ben ik hartstikke blij. Dit is wat ik wil,” legt Fischer uit bij EredivisieLive.

Fischer is inmiddels gewend aan het klimaat van de eerste selectie. “Ik vond de eerste week heel moeilijk, dat was echt wennen. Maar vandaag voelde ik me echt deel van het team. Ik heb gelukkig Davy Klaassen, Mitchell Dijks en Mickey van der Hart die ik goed ken van vorig jaar. En de oudere jongens zijn hartstikke aardig.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/fischer-hoopt-op-plek-bij-definitieve-selectie/