Ajax meldt zich opnieuw voor Moisander

Bron: ajax1.nl

De Finse international Niklas Moisander was eerder deze zomer al in beeld bij Ajax, maar de Amsterdammers haakten destijds af vanwege de vraagprijs van ruim vijf miljoen euro. Volgens Eredivisie Live heeft de club zich opnieuw gemeld bij AZ. Ajax heeft nog geen bod uitgebracht op de Fin.

Moisander rekende zelf al niet meer op een transfer naar de Amsterdammers, maar kan nu weer hopen op een vertrek bij Alkmaar. “Een overstap naar Ajax is al een tijdje een gesloten boek”, zei de verdediger maandag nog. “Een maand geleden heb ik voor het laatst van ze gehoord, ik heb niet het idee dat Ajax nog terugkomt voor mij. Je weet het nooit natuurlijk, maar het lijkt erop dat Ajax voor een goedkopere oplossing kiest met een jonge speler die ze in de toekomst nog kunnen doorverkopen.”

Frank de Boer hoopt zijn selectie nog te kunnen versterken met een ervaren speler en hoopt daarom dat Moisander nog komt. De 26-jarige international speelde in het verleden al eens in de jeugdopleiding van Ajax, maar wist toen niet door te breken in het eerste elftal.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-meldt-zich-opnieuw-voor-moisander/