De Boer: ‘We moeten de goede lijn doortrekken’

Bron: ajax1.nl

Ondanks de 1-4 nederlaag tegen Real Madrid kijkt Frank de Boer alweer vooruit naar de volgende wedstrijd in de Eredivisie. Zondag spelen de Amsterdammers tegen FC Utrecht. De Boer verwacht een ander Utrecht dan tijdens de gewonnen bekerwedstrijd (3-0).

Tegen FC Utrecht (bekerwedstrijd), FC Twente en Borussia Dortmund ging Ajax van eigen kracht uit en dat resulteerde in prima wedstrijden. “Daarom ben ik vol goede moed voor de komende wedstrijd tegen FC Utrecht. Die goede lijn moeten we doortrekken. De wedstrijd tegen Real Madrid is in ieder geval een goede les geweest hoe het niet moet”, zei de trainer tijdens de wekelijkse persconferentie.

“FC Utrecht zal na de wedstrijd in de beker uit een ander vaatje willen tappen. We zijn gewaarschuwd, want we kennen de rivaliteit tussen beide clubs. We moeten het niet weer laten gebeuren dat we drie punten laten liggen.”

Edouard Duplan van FC Utrecht zal er de komende wedstrijd niet bij zijn en daar is de Boer blij mee. “Duplan heeft ons vorig jaar veel pijn gedaan. De afgelopen twee seizoenen hebben ze hier van ons gewonnen, dat mag zondag niet opnieuw gebeuren.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-we-moeten-de-goede-lijn-doortrekken/