Cillessen wil bijdrage leveren aan de titel

Bron: ajax1.nl

Jasper Cillessen zal aanstaande zondag het doel verdedigen in de uitwedstrijd tegen PSV. De tweede keeper van Ajax vervangt de geschorste Kenneth Vermeer, die een rode kaart kreeg in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Cillessen moet dus proberen zijn doel schoon te houden in wat misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen wordt.

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft de 23-jarige doelman aan dat hij niet gefrustreerd is vanwege zijn reserverol. Hij ziet het niet zitten om volgend seizoen weer tweede keus te zijn. Hierover wil hij pas na het einde van de competitie in gesprek. “Het enige waar ik me nu op richt is PSV-uit”, aldus een gefocuste Cillessen.

De oud-keeper van NEC vindt het teambelang vooralsnog belangrijker dan het eigenbelang. “Eerst een bijdrage leveren aan een nieuwe titel.” Ajax neemt het zondag om 16.30 uur in het Philips Stadion op tegen PSV. De Amsterdammers hebben een voorsprong van drie punten op PSV en Vitesse. Het doelsaldo van de Eindhovenaren is wel veel beter.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cillessen-wil-bijdrage-leveren-aan-de-titel/