Ajax A1 sluit competitie af met 2-0 nederlaag

Bron: ajax1.nl

De A1 van Ajax heeft de Eredivisie voor A-jeugd afgesloten met een 2-0 nederlaag tegen Vitesse/AGOVV A1. Daardoor eindigt het vlaggenschip van de jeugdopleiding op de achtste plaats aan het einde van de race. Uit 26 wedstrijden behaalde de ploeg 34 punten. De leeftijdsgenoten van Feyenoord werden zaterdagmiddag kampioen na een 4-0 overwinning op AZ A1.

“Het rendement moet echt omhoog”, vat Kenneth Perez misschien wel het hele seizoen samen op de website van Ajax. De ploeg heeft vaak het betere van het spel, maar maakt de kansen die gecreëerd worden lang niet altijd af. Als de doelpunten aan de andere kant dan wel vallen wordt het natuurlijk een moeilijke opgave om bovenin mee te doen in de competitie.

De voetbalblik van Ajax A1 kan nu richting de AEGON Copa Amsterdam. De competitie zit erop, maar op de negende editie van het jeugdtoernooi komen de spelers in ieder geval uit tegen de leeftijdsgenoten van Borussia Mönchengladbach, Chelsea Ghana en Ajax Cape Town. Er wordt gespeeld op 18, 19 en 20 mei.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-a1-sluit-competitie-af-met-2-0-nederlaag/